EuroEd Colibaba

Fundația EuroEd Deține un portofoliu de peste 100 de proiecte naționale și internaționale implementate cu succes.

EuroEd Iasi

Fundația EuroEd Facilitează schimburi de experienţe, de idei noi şi de bune practici pentru dezvoltare durabilă.

EuroEd Proiecte

Fundația EuroEd Dezvoltă parteneriate strategice, inițiază abordări interdisciplinare și propune soluții inovatoare.

Proiecte

Achizitii in proiect 
Investeste în oameni!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013
AXA PRIORITARĂ 6 „Promovarea incluziunii sociale”. Domeniul major de interventie 6.3 „Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”

 „Sanse egale pe piata muncii pentru femeile din Regiunile N-E si Bucuresti-Ilfov prin calificare in turism”

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii prin corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii si asigurarea de oportunitati sporite pentru participarea viitoare pe o piata a muncii moderna, flexibila si inclusiva prin dezvoltarea si promovarea principiului egalitatilor de sanse si de gen si prin facilitarea accesului pe piata muncii pentru 675 de femei din Regiunile Nord-Est si Bucuresti-Ilfov, prin organizarea de cursuri de formare profesionala si asistenta in vederea initierii unei afaceri.

Obiectivele specifice:
1). Consolidarea principiului accesului egal pentru toti pe piata muncii cu scopul de a creste oportunitatile de angajare ale femeilor din Regiunile N-E si Bucuresti-Ilfov prin realizarea si distribuirea, pana la finalizarea proiectului, a materialelor de informare si promovare a acestui principiu si prin organizarea unei campanii de informare, pe durata proiectului.
2). Cresterea constientizarii asupra principiului egalitatii de sanse si de gen in cadrul societatii civile prin: organizarea unei Campanii pentru promovarea povestilor de succes ale femeilor aflate in functii de conducere si promovarea egalitatii de sane si de gen, in randul personalului, expertilor, intreprinzatorilor, cursantelor si in randul altor femei, mass-media, institutii publice, pana la sfarsitul proiectului;organizarea unui schimb de bune practici, concretizat intr-o vizita de studiu in tara partenerului transnational, axata pe bunele practici in domeniul egalitatii de sanse si de gen.
3). Asigurarea accesului egal la ocupare si la construirea unei cariere profesionale, in vederea crearii unei piete a muncii inclusive prin:

a) organizarea de cursuri de FPC pentru dezvoltarea carierei pentru 270 femei din Regiunea N-E: comunicare in limba oficiala pentru 63 femei, limba germana pentru 42 femei, limba engleza pentru turism pentru 63 femei, limba italiana pentru 42 femei; competente informatice pentru 60 femei;
b) asistenta pentru 100 de femei in vederea initierii unei afaceri pe durata proiectului;
c) organizarea de cursuri de calificare/recalificare pentru 405 femei din Regiunile N-E si Bucuresti-Ilfov: receptioner(tehnician in hotelarie) pentru 81 femei, agent de turism ghid pentru 81 femei, administrator pensiune turistica pentru 54 femei, cameriste pentru 108 femei, lucrator in comert pentru 54 femei, cofetar- patiser 27 femei.

Vă invităm la cursuri gratuite!

Cursuri instruire/perfecționare: Cursuri calificare/recalificare:
limba italiană  tehnician în hotelărie (recepționer)
competențe informatice agent de turism-ghid
comunicare administrator pensiune turistică
limba germană cameristă
limba engleză pentru turism  
(mai multe detalii) (mai multe detalii)
Donate
Donate

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE