Scoala Primara Iasi

Școala Primară EuroEd Este instituția educațională care adaugă valoare și inovație sistemului clasic de educație.

Scoala Iasi

Școala Primară EuroEd Își propune o expunere intensivă în vederea învăţării limbilor străine, ore opţionale şi program after-school.

Scoala EuroEd Iasi

Școala Primară EuroEdCrează contexte pentru dezvoltarea potențialului fiecărui copil de a gândi, a simţi şi de a acţiona.

Noutăți

CENTRUL PENTRU EDUCAȚIE DE CALITATE ÎN ȘCOALĂ - CECS EUROED, IAȘI 2023

Școala Gimnazială „EuroEd” deschide porțile propriului său centru educațional - CECS, adresat elevilor de clasa a IV-a din întreg județul Iași. Ne dorim să susținem, GRATUIT, copiii capabili de performanță la disciplinele limba și literatura română, matematică și limba chineză.

 

Activitățile CECS EuroEd își propun aprofundarea unor cunoștințe cu scopul de a crea elevilor deprinderea de a fi cât mai independenți în lucru și de a le antrena abilitățile lingvistice, logico-matematice și de exprimare într-o limbă exotică.

Pentru început, ne propunem să organizăm o grupă de 20 de elevi pentru fiecare disciplină. La limba chineză, elevii vor avea ocazia de a excela cu sprijinul unui profesor nativ. Ca urmare, predarea limbii chineze se va realiza prin intermediul limbii engleze.

Din acest motiv, elevii vor avea nevoie de un nivel minim de A2 la limba engleză.

Echipa CECS EuroEd este formată din profesori experimentați ai Școlii Gimnaziale EuroEd și colaboratori dedicați.

Înscrierile vor avea în perioada 25 septembrie – 6 octombrie, online, prin intermediul următorului link: https://shorturl.at/eoNRV

Testările se vor organiza în data de 7 octombrie, în intervalul orar 9:00 – 11:00.

Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați la numerele de telefon 0232-252.850 sau 0232-252.870.

Cei acceptați vor primi ulterior un mesaj de confirmare.

SESIUNE DE TRAINING ONLINE CU PROFESORII ȘI EDUCATORII EUROED
Deși e vacanță, cadrele didactice ale școlii noastre se întâlnesc pentru a desluși pe mai departe tainele învățării on line. Google Classroom, Zoom, Bookwidgets și discuțiile libere despre pedagogia online sunt provocările cu ajutorul căreia dorim să ne îmbogățim experiența didactică.
MAI 2019 – CERCUL PEDAGOGIC

Școala Primară EuroEd a găzduit astăzi activitatea pedagogică nr. 10 având ca temă: Creșterea caracterului aplicativ al matematicii. Activitățile susținute de dascălii noștri și de elevi au fost apreciate de colegii participanți din județ. Exemplele practice și modelele inovative vin în întâmpinarea unei educații europene pentru generația de astăzi.

EUROED PARTENERIAT IN CHINA

Unii dintre membrii fondatori ai EuroEd se află în prezent în China explorând posibilele parteneriate cu instituții internaționale de prestigiu. Până acum au asigurat o colaborare importantă, care va face ca Școala EuroEd să fie unică în România pentru promovarea limbii și culturii chineze.Delegația noastră a vizitat școli asociate cu Universitatea de Științe Politice și Drept din China, cu peste 2000 de studenți care combină tradiția și tehnologia de vârf în sălile de clasă.

ȘCOALĂ EUROPEANĂ
Școală Europeană

Iunie 2018: Titlul de Școală Europeană câștigat de Școala Primară EuroEd pentru a patra oară reprezintă recunoașterea viziunii și a efortului nostru în implicarea în programe europene din domeniul educației și al formării profesionale a cadrelor didactice. Un premiu pentru constanță în promovarea inovației, parteneriatelor, diversității și excelenței în educație.

EUROED DESCHIDE UN NOU AN ȘCOLAR
Dăm startul unui nou an școlar EuroEd începând cu data de 10 septembrie 2018.

Dăm startul unui nou an școlar EuroEd începând cu data de 10 septembrie 2018.

Toți preșcolarii și școlarii împreună cu părinții și bunicii acestora sunt invitați la deschiderea noului an școlar.

Vom sărbători împreună începerea primei serii de elevi ai Școlii Gimnaziale EuroEd.

Vă așteptăm cu drag la EuroEd!

EXAMENE CAMBRIDGE PENTRU COPII LA EUROED!
Examenele Cambridge pentru copii (YLE) Starters, Movers și Flyers reprezintă o serie de teste distractive special concepute pentru evaluarea competențelor lingvistice ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani prin trei probe: Listening (ascultare), Reading & Writing (citire și scriere) și Speaking (conversație).

Examenele Cambridge pentru copii (YLE) Starters, Movers și Flyers reprezintă o serie de teste distractive special concepute pentru evaluarea competențelor lingvistice ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani prin trei probe: Listening (ascultare), Reading & Writing (citire și scriere) și Speaking (conversație).

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Movers și Flyers pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv engleză (nivel minim necesar: A1 conform grilei CECR).

La noi, copiii vor susține la înscriere o testare tip simulare pentru a se familiariza cu formatul examenului și pentru a vedea care este examenul potrivit în funcție de nivelul de cunoștințe.

Data examen: 13 mai 2016
Perioadă înscrieri:  21 martie – 15 aprilie

Pentru înscrieri și informații suplimentare referitoare la examene, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
 

SĂRBĂTOAREA VACANȚEI - GATA ȘCOALA
Între orele 10:00 - 14:00 la sediul Fundației EuroEd se anunță multe surprize și o avalanșă de voie bună.

Sărbătoarea vacanței!
 

Prognoza pentru 11 Iunie 2011


Între orele 10:00 - 14:00 la sediul Fundației EuroEd se anunță multe surprize și o avalanșă de voie bună.

Pentru a face față cât mai bine acestei zile recomandăm o ținută lejeră, acompaniată de o umbrelă pentru eventuale capricii meteorologice.

Atât cei mici cât și cei mari se vor putea bucura de acest eveniment rar.

Poliția Română recomandă părinților să aibă grijă cu lucrurile care sunt lăsate în mașini, pentru a nu exista eventuale dispariții în soare.

CURSURI DE LIMBI STRAINE PENTRU ELEVI
Fundatia EuroEd - Centru de Limbi Moderne face inscrieri, pana pe data de 20 septembrie 2010, la cursurile de limba engleza si limba germana pentru elevi, clasele I-VIII.

 Cursuri de limbi straine pentru elevi

 Fundatia EuroEd - Centru de Limbi Moderne face inscrieri, pana pe data de 20 septembrie 2010, la cursurile de limba engleza si limba germana pentru elevi, clasele I-VIII.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0232 252 850 sau la adresa de email : contact@euroed.ro

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA PENTRU ELEVI
Fundatia EuroEd - Centru de Limbi Moderne face inscrieri, pana pe data de 20 septembrie 2010 la cursurile de limba engleza si limba germana pentru elevi, clasele I-VIII.

                               

       Cursuri de limba engleza pentru elevi

Fundatia EuroEd - Centru de Limbi Moderne face inscrieri, pana pe data de 20 septembrie 2010 la cursurile de limba engleza si limba germana pentru elevi, clasele I-VIII.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0232 252 850 sau la adresa de email: contact@euroed.ro

Donate
Donate

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE