Gradinita Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este mediul ideal de dezvoltare pentru copii fericiţi, independenţi, creativi, inteligenţi cognitiv și emoțional. Educația copilului tău contează!

EuroEd Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este locul unde COPILĂRIA, cu farmecul ei, este la ea acasă şi unde fiecare copil este călăuzit pe propriul drum, pentru a creşte frumos.

Gradinite Iasi

Grădinița EuroEd Iași Are o tradiţie de 19 ani în învăţământul preşcolar, parcurs marcat de realizări, satisfaţii, lecţii învăţate și proiecte educaţionale de excepție.

GRĂDINIȚA EUROED - ECHIPA NOASTRĂ

Loredana Gianina Dănăilă - echipa euroed  

Loredana Dănăilă

Director Adjunct - Coordonator Grădiniță

Absolventă a Școlii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iași și a Facultății de Științe ale Educației,specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

 

Silvia-Damiana Comorașu

Profesor Învățământ Preșcolar 

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității "Al. I. Cuza" din Iași, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar (promoția 2020); Studentă în anul I la programul de master Didactici Aplicate pentru Învățământul Primar, în cadrul aceleași facultăți.

 

Felicia-Alexandra Giurgi

Profesor Învățământ Preșcolar
Absolventă a Facultății de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar la Universitatea "Al. I. Cuza" Iaşi; Studentă la masteratul de Politici şi management în educaţie, în cadrul facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea "Al. I. Cuza" din Iaşi.
 

Dana Vacariu

Profesor învățământ preșcolar

Absolventă a Școlii Normale "Vasile Lupu", Iaşi, a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Iaşi, specializarea Comunicare și relații publice, iar studiile masterale în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Managementul resurselor umane.

 

Alexandra Hanu

Profesor Învățământ Preșcolar 

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi. Urmează cursurile Facultății de Matematică, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

Catalina Haros  

Cătălina Haros

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi și a Facultății de Horticultură, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad, Iași.

 

Marinica Maftei

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale „Vasile Lupu", Iaşi, a Facultății de Psihologie și  Master în Comunicare și Resurse Umane, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași

 

 

Adina Gugoașă

Profesor Învățământ Preșcolar 
Absolventă a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași. În prezent urmează cursurile masteratului Politici și management în educație, în cadrul facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea " Alexandru Ioan Cuza" din Iași.
 

Irina Tagarcea

Profesor Învățământ Preșcolar 

Absolventă a Liceului Pedagogic „Alexandru Vlahuță", Bârlad. Absolventă a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași.

Profesori colaboratori:

Denisa Hanghiuc - Profesor limba germană

Emanuela Gheorghiu - Profesor limba franceză 

Oana Jalbă  - Profesor Eco-crafting

Cosmina Paraschiv  - Profesor dans

Gabriela Pascal - Profesor MindLab

Incepere Masura Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor
Incepere Masura Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE