Gradinita Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este mediul ideal de dezvoltare pentru copii fericiţi, independenţi, creativi, inteligenţi cognitiv și emoțional. Educația copilului tău contează!

EuroEd Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este locul unde COPILĂRIA, cu farmecul ei, este la ea acasă şi unde fiecare copil este călăuzit pe propriul drum, pentru a creşte frumos.

Gradinite Iasi

Grădinița EuroEd Iași Are o tradiţie de 19 ani în învăţământul preşcolar, parcurs marcat de realizări, satisfaţii, lecţii învăţate și proiecte educaţionale de excepție.

GRĂDINIȚA EUROED - ECHIPA NOASTRĂ

 

Andreea Alexandru

Educatoare

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi. Urmează cursurile Facultății de Litere, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

 

Cristina Chelaru

Educatoare

Absolventă Colegiul Pedagogic  ,,Vasile Lupu’’, Iaşi. Urmează cursurile Facultății de Matematică, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

 

Anca Constantin

Profesor

Absolventă a Facultății de Științe ale Educației și a Masterului de Probațiune, Mediere și Asistența Socială a Victimelor Infractiunilor, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

Loredana Gianina Dănăilă - echipa euroed  

Loredana Dănăilă

Director Adjunct - Coordonator Grădiniță

Absolventă a Școlii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iași și a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

 

Alexandra Hanu

Educatoare

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi. Urmează cursurile Facultății de Matematică, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

Catalina Haros  

Cătălina Haros

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi și a Facultății de Horticultură, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad, Iași.

 

Marinica Maftei

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale „Vasile Lupu", Iaşi, a Facultății de Psihologie și  Master în Comunicare și Resurse Umane, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași

Raluca-Munteanu  

Raluca Munteanu

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale „Vasile Lupu", Iaşi. Absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași.

Roxana-Strachinariu  

Roxana Neagu

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi și a Facultății de Asistență Socială, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași. Urmează cursurile Masterului de Probațiune, Mediere și Asistență Socială a Persoanelor cu Infracțiuni, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

 

Irina Tagarcea

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Liceului Pedagogic „Alexandru Vlahuță", Bârlad. Absolventă a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași.

Profesori colaboratori:

Diana Budacă - Profesor limba germană

Alin Carp - Profesor șah

Cezara Damian - Profesor teatru

Emanuela Gheorghiu - Profesor limba franceză 

Oana Jalbă  - Profesor Eco-crafting

Cosmina Paraschiv  - Profesor dans

Gabriela Pascal - Profesor MindLab

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE