Gradinita Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este mediul ideal de dezvoltare pentru copii fericiţi, independenţi, creativi, inteligenţi cognitiv și emoțional. Educația copilului tău contează!

EuroEd Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este locul unde COPILĂRIA, cu farmecul ei, este la ea acasă şi unde fiecare copil este călăuzit pe propriul drum, pentru a creşte frumos.

Gradinite Iasi

Grădinița EuroEd Iași Are o tradiţie de 19 ani în învăţământul preşcolar, parcurs marcat de realizări, satisfaţii, lecţii învăţate și proiecte educaţionale de excepție.

GRĂDINIȚA EUROED - ECHIPA NOASTRĂ

Loredana Gianina Dănăilă - echipa euroed  

Loredana Dănăilă

Director Adjunct - Coordonator Grădiniță

Absolventă a Școlii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iași și a Facultății de Științe ale Educației,specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

 

Lavinia Mihaela Cocieriu 

Profesor învățământ preșcolar

Absolventă a Colegiului Pedagogic ,,Vasile Lupu", Iaşi şi studentă în anul I la Facultatea de Litere din cadrul Universității ,,Al. I. Cuza" din Iaşi, specializarea limba şi literatura romană-literatură universală si comparată.

 

Ionela-Marcelina Chirvase 

Profesor Învățământ Preșcolar 

Absolventă a Școlii Normale ,,Vasile Lupu", Iași și a Universității de Medicină și Farmacie "Grigore. T. Popa", Iași.

 

Mihaela Daniela Melinte 

Profesor Învățământ Preșcolar 

Absolventă a Colegiului Pedagogic "Vasile Lupu", Iași, studentă la Facultatea de Filosofie și Științe Social - Politice, specializarea Asistență Socială.

 

Mălina Elena Cîșlaru

Profesor Învățământ Preșcolar 

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității ,,Al. I. Cuza” din Iași, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar (promoția 2021). Studentă în anul 1 la programul de Master, specializarea Educație Timpurie, în cadrul aceleași facultăți.

Catalina Haros  

Cătălina Haros

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi și a Facultății de Horticultură, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad, Iași.

 

Marinica Maftei

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale „Vasile Lupu", Iaşi, a Facultății de Psihologie și  Master în Comunicare și Resurse Umane, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași

 

Irina Tagarcea

Profesor Învățământ Preșcolar 

Absolventă a Liceului Pedagogic „Alexandru Vlahuță", Bârlad. Absolventă a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași.

Roxana-Strachinariu  

Roxana Neagu

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Școalii Pedagogice „Vasile Lupu”. Licențiată în Asistență Socială, „Al. Universitatea I. Cuza 'din Iași. 

 

Profesori colaboratori:

Cosmina Paraschiv  - Profesor dans

Cezara Damian - Teatru

Cristian Paraschiv - As Natura

Donate
Donate

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE