Cursuri de engleză pentru pregătire examene internaționale!

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Cursuri de limba engleză pentru elevi și adulți pentru pregătire examene Cambridge FCE/CAE, IELTS și TOEFL

Inscriere

Condiții de înscriere la cursurile Internaționale de Limbă Engleză:

 • se solicită un nivel bun de limbă engleză (peste 40 de puncte la testul grilă);
 • pentru fiecare din specialităţile enumerate anterior, cursurile se desfaşoară pe durata a 4 luni, având în componenţă 60 de ore de curs
  (2 şedinţe x 2 ore / săptămână);
 • costul unei ore de curs este de 17 LEI, preţul total al cursului fiind de 1140 LEI;
 • suma se achită în 2 rate a 570 lei fiecare.

Cursurile de engleză organizate la EUROED în vederea susținerii acestor examene internaționale urmăresc atât dezvoltarea competențelor de limbă, cât si învățarea strategiilor și tehnicilor specifice fiecărui examen în parte, pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Obține certificarea internațională pentru limba engleză participând la examenele Cambridge, IELTS sau TOEFL!

Alege cursul de limbă engleză potrivit pentru tine:


Cambridge

Cambridge oferă o gamă de certificate de recunoaştere internaţională pentru elevi şi pentru profesorii de limba engleză - peste 2 millioane de oameni din 130 de ţări au susţinut acest tip de examene. Acestea vin în ajutorul aplicaţiilor la diverse programe de studii internaţionale, al îmbunătăţirii perspectivelor profesionale, sau folosesc drept criteriu de stabilire a progresului înregistrat în învăţarea limbii engleze. Peste 8.500 de angajatori, universităţi şi instituţii guvernamentale din toată lumea recunosc calificările oferite de Cambridge.


IELTS

IELTS este Sistemul Internaţional de Testare în Engleză. Măsoară capacitatea de a comunica în engleză cu toate cele patru abilităţi lingvistice – ascultare, citire, scriere şi vorbire – pentru cei care intenţionează să studieze sau să lucreze în locaţii în care limba engleză este limba de comunicare. În Romania, poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenţe lingvistice la examenul de bacalaureat și este acceptat de majoritatea universităților de stat și particulare ca substitut al testului de limbă de la admitere, licență, master și doctorat.

TOEFL

Acest test evalueaza cunoașterea limbii engleze de către persoane care au altă limbă maternă. Examenele TOEFL sunt recunoscute în 80 de țări de pe toate continentele și în mod deosebit în Statele Unite al Americii. Sunt folositoare pentru înscrierea la instituții de învățământ, cursuri postliceale, pre și post universitare, pentru angajare și promovare.Avantajele participării la Cursurile de Limba Engleză EuroEd:

 • Experiență în pregătirea examenelor intenaționale de peste 20 de ani.
 • Profesori specializați în pregătirea examenelor internaționale;
 • Resurse și materiale (manuale, exerciții, teste) actualizate, publicate în străinătate și concepute exact pentru pregătirea examenului respectiv.
 • Program accesibil (orele se desfășoară după-amiaza);
 • Locație la 3 minute de Biblioteca Centrală Universitară – Fundaţia Regele Ferdinand I;
 • Nu se percepe taxa de înscriere;
 • Prețul cursurilor avantajos și există posibilitatea de a achita în 2 rate.


HAI SĂ FACEM CUNOȘTINȚĂ!

Strada Florilor 1C, Iasi, 700513, Romania


*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop informativ
*toate campurile sunt obligatorii