ȘCOALA GIMNAZIALĂ EUROED IAȘI - ECHIPA

Carmen Antoniță

Diriginte Cls. a VI-a, Profesor de Limba Engleză
Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Engleză - Limba și Literatura Italiană și a Masterului Medierea Conflictelor în Educație, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea ''Al. I. Cuza'' Iași.

Mona Chiriac

Profesor Geografie și Asistent Director
Absolventă a Facultății de Geografie - Geologie, specializarea Geografie - Limba și Literatura Engleză, Universitatea ''Al. I. Cuza'' Iași, și al Masterului Leading Teaching and Learning, Facultatea de Educație, Universitatea Cambridge, Marea Britanie.

Ramona Cîrșmari

Profesor Educație Socială
Absolventă a Școlii Normale "Vasile Lupu", a Facultății de Pedagogie, specializarea Sociopsihopedagogie, și a Masterului de Management Educațional, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Emanuela Gheorghiu

Profesor Limba Franceză
Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Franceză - Limba și Literatura Engleză, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Otilia Mironeanu Hâra

Profesor Limba Germană
Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Franceză - Limba și Literatura Germană, și a Masterului  de Literatură germană în context european, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Emil Munteanu

Profesor de Limba Română
Absolvent al Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Română - Limba și Literatura Latină, și al Studiilor Aprofundate de Literatură Comparată și Antropologie Culturală și de Literatură Română și Teoria Literaturii, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Emil Juverdeanu

Profesor de Istorie
Absolvent al Facultății de Istorie, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Liliana Milatinovici

Profesor Religie
Absolventă a Facultății de Teologie Ortodoxă, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Gabriela Pascal

Diriginte cls. a V-a, Profesor de Biologie
Absolventă a Facultății de Biologie, Ecologie și Protecția Mediului, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Marius Pașa

Profesor de Matematică
Absolvent al Facultății de Matematică, al Studiilor Aprofundate de Structuri Fundamentale, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași. Doctor în Matematică, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Marius Patraș

Absolvent al Facultății de Arte Plastice, Decorative și Design, Iași. Licențiat în Arte Plastice, Ecole Européenne Supérieure d’Art de Bretagne – Lorient, Franța. Master în arte plastice, Ecole Européenne Supérieure d’Art de Bretagne – Lorient, Franța. Master în Educație Plastică, Universitatea Rennes 2, Bretania, Franța.

Gabriela Rusu

Profesor Educație Muzicală
Absolventă a Facultății de Compoziție, Muzicologie, Pedagogie Muzicală și Teatru și a Masterului Gândirea Muzicală a Secolului XX. Sinteze și Perspective, al Universității ''George Enescu'', Iași

Dumitru Stafie

Profesor de Educație Fizică și Sport

Wang Mingzhougyue

Profesor de Limba Chineză
Absolventă a Facultății de Comunicații Culturale Internaționale, Universitatea Fudan, China. Absolventă a Masterului Teaching Chinese to Speakers of Other Languages, Fudan University, China.

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE