ȘCOALA GIMNAZIALĂ EUROED IAȘI - ECHIPA

 

Carmen Antoniță

Director, Diriginte Cls. a VII-a, Profesor de Limba Engleză

Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Engleză - Limba și Literatura Italiană și a Masterului Medierea Conflictelor în Educație, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea ''Al. I. Cuza'' Iași.

 

Ramona Cîrșmari

Profesor Educație Socială
Absolventă a Școlii Normale "Vasile Lupu", a Facultății de Pedagogie, specializarea Sociopsihopedagogie, și a Masterului de Management Educațional, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Emanuela Gheorghiu

Profesor Limba Franceză
Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Franceză - Limba și Literatura Engleză, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Emil Juverdeanu

Profesor de Istorie
Absolvent al Facultății de Istorie, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Carmen Ionela Brînzilă

Profesor de Chimie
Absolventă a Facultății de Chimie, Secția de Chimie-Fizică, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași; Studii post-universitare Științe ale Naturii (Chimie-Fizică-Biologie), Facultatea de Fizică, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași; Master în Cataliza Ecologica, Universitatea "Gheorghe Asachi" din Iași; Doctor în Inginerie Chimică, Facultatea de Chimie și Protecția Mediului, Universitatea  "Gheorghe Asachi" din Iași

 

Georgică Alexa

 

 

Vlad Orza

Profesor de Tehnologie
Absolvent al Facultății de Construcții, secția Construcții Civile, Industriale și Agricole - limba engleză, master Constructii din beton, Universitatea Tehnică Cluj Napoca.

 

Otilia Mironeanu Hâra

Profesor Limba Germană
Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Franceză - Limba și Literatura Germană, și a Masterului  de Literatură germană în context european, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Liliana Milatinovici

Profesor Religie
Absolventă a Facultății de Teologie Ortodoxă, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Emil Munteanu

Profesor de Limba Română
Absolvent al Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Română - Limba și Literatura Latină și al Studiilor Aprofundate de Literatură Comparată și Antropologie Culturală și de Literatură Română și Teoria Literaturii, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Silvia Andrei

Profesor de Limba Română
Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Daniela Lupuleasa

Profesor de Informatică și TIC
Absolventă a Facultății de Matematică, specializarea Informatică, din cadrul Universității ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Gabriela Pascal

Diriginte cls. a VI-a, Profesor de Biologie
Absolventă a Facultății de Biologie, Ecologie și Protecția Mediului, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Marius Pașa

Profesor de Matematică
Absolvent al Facultății de Matematică, al Studiilor Aprofundate de Structuri Fundamentale, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași. Doctor în Matematică, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Marius Patraș

Profesor de Arte Plastice

Absolvent al Facultății de Arte Plastice, Decorative și Design, Iași. Licențiat în Arte Plastice, Ecole Européenne Supérieure d’Art de Bretagne – Lorient, Franța. Master în arte plastice, Ecole Européenne Supérieure d’Art de Bretagne – Lorient, Franța. Master în Educație Plastică, Universitatea Rennes 2, Bretania, Franța.

 

Cipriana Cioclea

Profesor de Fizică
Absolventă a Facultății de Fizică, specializarea fizică medicală, Universitatea ''Al. I. Cuza'' din Iași; absolventă al Masterului Materiale avansate. Nanotehnologii de la Facultatea de Fizică, Universitatea ''Al. I. Cuza'' Iași; Doctor în Fizică, Universitatea ''Al. I. Cuza'' din Iași

 

Gabriela Rusu

Profesor Educație Muzicală
Absolventă a Facultății de Compoziție, Muzicologie, Pedagogie Muzicală și Teatru și a Masterului Gândirea Muzicală a Secolului XX. Sinteze și Perspective, al Universității ''George Enescu'', Iași

 

Dumitru Stafie

Profesor de Educație Fizică și Sport

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ”Al. I. Cuza”, Iași

 

Wang Mingzhougyue

Profesor de Limba Chineză

Absolventă a Capital Normal University Beijing

Donate
Donate

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE