Scoala Primara Iasi

Școala Primară EuroEd Este instituția educațională care adaugă valoare și inovație sistemului clasic de educație.

Gradinita Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este mediul ideal de dezvoltare pentru copii fericiţi, independenţi, creativi, inteligenţi cognitiv și emoțional. Educația copilului tău contează!

EuroEd Colibaba

Fundația EuroEd Deține un portofoliu de peste 100 de proiecte naționale și internaționale implementate cu succes.

PREMII ȘI DISTINCȚII EUROED

Școală Europeana

24 mai 2018

certificat-scoala-europeana

Un premiu pentru constanță în promovarea inovației, parteneriatelor, diversității și excelenței în educație.

Excelenţă în Educație

14 octombrie 2014

Premiu Excelenta EuroEd

Fundaţia EuroEd a avut onoarea de a primi Diploma de Excelenţă în Educatie la Seara Valorilor, organizată de Primaria Municipiului Iaşi cu ocazia Sărbătorilor Iașului 2014, pentru promovarea valenţelor educaţionale şi culturale ieşene la nivel internaţional.

Distincție European Language Label 2014,

oferită de Comisia Europeană pentru Proiectul Glottodrama

Distinctie europeana EuroEd

Proiectul Glottodrama (învăţarea limbilor străine prin teatru) a fost selectat de juriul internaţional al European Label 2014 ca fiind cel mai inovator şi creativ proiect din domeniul predării şi învăţării limbilor străine.

Trofeul de Excelenţă 2014

oferit de Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Fundaţia EuroEd a primit Trofeul de Excelenţă 2014 în semn de recunoaştere din partea comunităţii de afaceri ieşene a calităţii excepţionale a actului educaţional.
Trofeul a fost oferit de Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în cadrul Galei de Excelenţă din data de 31.10.2014.

 ȘCOALĂ EUROPEANĂ 2014

            Școala și Grădinița EuroEd au primit și în anul 2014 titlul de „Școală Europeană”. Acest titlu a fost obținut în urma câștigării ediției din acest an a Competiției naționale pentru obținerea certificatului „Școală Europeană”.

Școala și Grădinița EuroEd se află printre cele opt unități de învățământ preuniversitar din județul Iași declarate câștigătoare ale acestui prestigios titlu.

 European Language Label 2012 (Certificat Lingvistic European) 1+2

1. Distincții Individuale

Prof. Dr.Anca Cristina Colibaba, Președinte Executiv Fundaței EuroEd, a câștigat Distincția Individuală European Language Label 2012 pentru întreaga activitate profesională desfășurată cu succes pe plan național și internațional.

Anca Cristina Colibaba

2. Proiecte Premiate

Premiu acordat pentru succesul implementării proiectelor "INTEGRA: Pachet de instrumente pentru integrarea imigranţilor. Dobândirea cunoștinţelor lingvistice de bază, specifice pentru domeniul financiar " (510258-LLP-1-2010-1-LTGRUNDTVIG-GMP) şi "ISPY - Platforma Online pentru învățarea limbilor străine" (511558-LLP-1-2010-1-UK-KA2-KA2MP). Vă rugăm vizitaţi www.integra-project.eu pentru mai multe detalii legate de proiectul INTEGRA şi www.ispy-project.com pentru detalii legate de proiectul ISPY.

INTEGRA EUROED

ISPY EUROED

EUROPEAN LANGUAGE LABEL OF THE LABELS, CIPRU 2012

Două dintre projectele derulate în parteneriat internațional
de către Fundația EuroEd:
Learning by Moving (coordonator SIH, LT) &
EuroIntegrELP (coordonator PROSPER ASE, RO)
au câștigat distincția acordată în premieră
EUROPEAN LANGUAGE LABEL OF LABELS

pentru detalii accesați
http://ec.europa.eu/languages/news/20120927-europea-language-label-award_en.htm

European Language Label 2011 (Certificat Lingvistic European)

Premiu acordat pentru succesul implementării proiectelor "In-CLASS: Comunicare Internaţională şi Evaluarea Competenţelor Lingvistice" (LLP-LdV-TOI-2009-RO-010) şi "BILFAM: Let's Become a Bilingual Family" (LLP-LdV-TOI-2009-RO-010). Vă rugăm vizitaţi www.inclass-project.eu pentru mai multe detalii legate de proiectul In-CLASS şi www.bilfam.eu pentru detalii legate de proiectul BILFAM.

Şcoală Europeană 2011

Distincţie oferită de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului și Sportului prin intermediul Direcției Generale Educație și Învățare pe tot Parcursul Vieții doar acelor şcoli care îndeplinesc cele mai înalte standarde europene de calitate a procesului educaţional.

European Language Label 2009 (Certificat Lingvistic European)

Premiu acordat pentru succesul implementării proiectului "ALL". Ceea ce s-a apreciat şi a determinat situarea pe locul întâi la evaluare acestui proiect a fost strategia propusă pentru educarea adulţilor: inovatoare şi creativă, cu un posibil impact considerabil asupra publicului din câmpul muncii. Vă rugăm vizitaţi  http://www.allproject.info pentru mai multe detalii..

Şcoală Europeană 2008

Distincţie oferită de Ministerul Educaţiei şi Cercetării doar acelor şcoli care îndeplinesc cele mai înalte standarde europene de calitate a procesului educaţional.

European Language Label 2007 (Certificat Lingvistic European)

Premiu acordat pentru succesul implementării proiectului Leonardo Da Vinci "InterAct". Ceea ce s-a apreciat şi a determinat situarea pe locul întâi la evaluare acestui proiect a fost strategia propusă pentru educarea adulţilor: inovatoare şi creativă, cu un posibil impact considerabil asupra publicului din câmpul muncii. Vă rugăm vizitaţi  http://www.statvoks.no/interact/ pentru mai multe detalii.

European Language Label 2004 (Certificat Lingvistic European)

Noi Abilităţi de Bază (New Basic Skills - NBS), aşa cum sunt descrise în Memorandumul Uniunii Europene pe tema Învăţării pe Tot Parcursul Vieţii şi în Comunicatul Comisiei intitulat “Punerea în practică a unui sector UE de Învăţare pe Parcursul Întregii Vieţi”. Aceste abilităţi îmbină modalităţile tradiţionale, inclusiv abilitatea de a citi şi de a calcula cu un set de abilităţi noi (IT, limbi străine, europarteneriate şi abilităţi sociale: comunicare, lucru în echipă, negociere etc.)

Angajaţii europeni, mai ales aceia cu studii de scurtă durată sau medii, au nevoie să-şi însuşească aceste noi abilităţi la locul de muncă, într-un format pe relevant pentru situaţia lor prin intermediul instrumentelor care să fie uşor de folosit, interesante şi motivante.

European Language Label 2002 (Certificat Lingvistic European)

În 2002, Fundaţia EuroEd a primit distincţia European Label din partea Comisiei Europene pentru implementarea cu success a proiectului Steps to the World.
Titlul este acordat annual celui mai inovativ şi de success proiect de învăţare a limbilor străine. Toţi câştigătorii acestei disticţii primesc un certificat semnat de către Dna. Viviane Reding, Membru al Comisiei Europene responsabil cu Educaţia, Pregătirea şi Tineretul, şi de către Ministrul Naţional al Educaţiei.

Steps to the World a primit "European Label" deoarece a avut un model integrant, adăugând valori inovatoare transferabile către contextul educaţional naţional şi având în acelaşi timp o dimensiune europeană, motivând atât cursanţii, cât şi profesorii, fiind original şi creativ.

WorldAware 2001

În 2001 Fundaţia EuroEd a câştigat premiul internaţional "WorldAware Business Award", oferit de Consiliul Britanic pentru transferul cu success al competenţelor de predare a limbilor străine la alte arii disciplinare.

Citiţi opinia comună despre contribuţia EuroEd a celor care au evaluat proiectul WorldAware:

Angajamentul Fundaţiei în ceea ce priveşte standardele educaţionale de înalte calitate şi îndeplinirea cerinţelor Comisiei Europene pentru integrarea europeană sunt pilonii de bază ai succesului acesteia. Suntem impresionaţi de modul în care EuroEd a fost la înălţimea provocărilor unui mediu de tranziţie post comunist şi de felul în care s-a dezvoltat repede ca centru de predare şi  dezvoltare a proiectelor de limbi străine. Fundaţia reprezintă un model pentru români, demonstrând cum se poate obţine cel mai înalt standard de management şi în servicii, ajuntând astfel la construirea unei încrederi în forţele proprii a românilor, ca naţiune europeană. Faptul că şi-a extins programele în care sunt incluse acum şi alte ţări aflate în stadiu de dezvoltare este dovada sustenabilităţii operaţiunilor Fundaţiei şi a contribuţiei sale crescânde pentru îmbunătăţirea practicilor şi managementului educaţional. Apreciem în mod deosebit faptul că 15% din capacitatea de predare este destinată publicului dezavantajat, o trăsătură importantă a politicilor sale instituţionale. Este o deosebită plăcere să celebrăm Fundaţia EuroEd ca reprezentând prima ţară din Europa de Est care primeşte Worldaware Business Awards.

Donate
Donate

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE