Cursuri Iasi

Cursurile EuroEd Sunt cursuri adaptate cerințelor crescânde ale pieței muncii din România și străinătate.

Cursuri Calificare Iasi

Cursurile EuroEd Reprezintă standardul de calitate după care s-au orientat ulterior toate celelalte instituţii din domeniu.

Cursuri Lb straine Iasi

Cursurile EuroEd Cuprind cursuri de limbi străine, comunicare, competențe informatice, perfecționarea cadrelor didactice.

CURSURI LIMBI STRĂINE IAȘI

Fiind primul furnizor din sectorul privat de cursuri de limbi străine în Iaşi, EuroEd reprezintă standardul de calitate după care s-au orientat ulterior toate celelalte instituţii din domeniu. Mult înainte de înfiinţarea în oraşul nostru a consiliilor culturale, noi am iniţiat cursurile de pregătire a copiilor şi adulţilor pentru învăţarea limbilor străine, atât în scopuri academice, cât şi pe domenii de specializare. Procesul de selectare a profesorilor noştri este foarte riguros, pentru a se asigura un standard înalt al calităţii serviciilor. Printre aceştia se numără atât vorbitori nativi, cât şi profesionişti în educaţie.

În cadrul cursurilor de limbi străine, EuroEd utilizează un set de metode & materiale care asigură învăţarea rapidă, nu doar memorarea. Ofertele noastre sunt pentru:

Cursuri Engleza Iasi Cursuri Franceza Iasi Cursuri Germana Iasi

Cursuri de
Engleză

Cursuri de
Franceză

Cursuri de
Germană

Cursuri de
Italiană

Cursuri de
Spaniolă

Cursuri de
Neogreacă

Cursurile de limbi străine integrează toate competențele de limbă (exprimare orală și scrisă, înțelegerea textului scris și audiat, gramatică etc.) în funcție de nivel. Materialele și metodele de lucru sunt diversificate, iar colaboratorii noștri, profesori calificați cu experiență în predarea limbilor străine și în lucrul cu adulții, folosesc metode moderne și interactive.

Şedinţe de grup

Cursurile de limbi străine pentru adulți sunt organizate în module a câte 60 de ore.
Cursurile au loc săptămânal, 2 sau 3 sedințe a câte 2 ore, în intervalul orar 16.00 – 20.00, luni-vineri.
La cererea cursanţilor, se pot oferi module de altă durată sau frecvență.

Şedinţe individuale (One to one)

Din oferta noastră, fac parte și cursurile în regim individual, precum și pentru grupuri restrânse de cursanți. Acestea sunt ideale pentru persoanele care au cerințe speciale în ceea ce privește conținutul, obiectivele, frecvența și durata cursului.

Certificare

La încheierea unui modul, în urma unui examen, organizat la cerere, cursanţii vor obține un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Educației Naționale, recunoscut la nivel național și european, în care se precizează tipul şi durata cursului, precum și nivelul competenţelor dobândite, în conformitate cu standardele europene (conform CEFR – „Common European Framework of Reference” – Cadrul European Comun de Referinţă).

Cursuri de limbi străine pentru elevi

Cursurile de limbi străine pentru elevi sunt organizate sub formă de abonamente de 10 ședințe și se desfășoară pe tot parcursul anului școlar. Ele sunt special concepute pentru a transforma procesul de învățare a unei limbi străine într-o activitate plăcută și distractivă. Cursurile noastre pentru elevi își propun să completeze cunoștințele dobândite la școală, precum și să-i pregătească pentru susținerea unor teste și examinări specifice vârstei lor.

Ofertă financiară

Cursuri generale de limbi străine (grupe de minim 11 participanți) 1500 RON / 60 ore
Cursuri one-to-one 90 RON / h
Cursuri pentru elevi (cls. I-VIII) 400 lei / 10 sedințe

 

Preţurile  includ și costurile pentru suportul de curs.
Pentru oferte personalizate, nu ezitați să ne contactați.

Dacă doriți să urmați unul dintre cursurile noastre, vă invităm la sediul nostru pentru a vă înscrie, de luni până vineri, 8.00 - 20.00.

Donate
Donate

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE