EuroEd Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este locul unde COPILĂRIA, cu farmecul ei, este la ea acasă şi unde fiecare copil este călăuzit pe propriul drum, pentru a creşte frumos.

Gradinita Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este mediul ideal de dezvoltare pentru copii fericiţi, independenţi, creativi, inteligenţi cognitiv și emoțional. Educația copilului tău contează!

Gradinite Iasi

Grădinița EuroEd Iași Are o tradiţie de 19 ani în învăţământul preşcolar, parcurs marcat de realizări, satisfaţii, lecţii învăţate și proiecte educaţionale de excepție.

GRĂDINIȚA EUROED IAȘI

Grădiniţa EuroEd Iași este locul unde COPILĂRIA, cu farmecul ei, este la ea acasă şi unde, fiecare copil este călăuzit pe propriul drum, pentru a creşte frumos.

Grădiniţa EuroEd are o tradiţie de 19 ani în învăţământul preşcolar ieşean, parcurs marcat de realizări, satisfacţii, lecţii învăţate, toate acestea obligându-ne pe mai departe la proiecte educaţionale de cea mai bună calitate, adaptate nevoilor educaţionale ale noii generaţii.

Gradinița particulară EuroEd

Grădiniţa particulară EuroEd din Iași este una din instituţiile de referinţă ale învăţământului preşcolar ieşean, oferind un mediu ideal pentru:

  • manifestarea, încurajarea şi îndrumarea copiilor fericiţi, independenţi, creativi şi inteligenţi emoțional;
  • formarea unei generaţii de copii capabili de performanţe şi perfect adaptabili unei societăţi dinamice şi diverse;
  • dezvoltarea şi afirmarea profesională a cadrelor didactice;
  • crearea unei comunităţi dedicate excelenţei în educaţie.

Grădiniţa EuroEd este acreditată de Ministerul Educaţiei Naţionale, cea mai recentă reevaluare fiind realizată în anul 2014 de reprezentanţii Ministerului, care au acordat calificativul Foarte bine pentru calitatea activităţii didactice şi educaţionale.

„De unde sunt eu? Sunt din copilăria mea. Sunt din copilăria mea ca dintr-o ţară.” Antoine de Saint-Exupery

Vezi activitățile Grădiniței EuroEd Iași

Fundatia EuroEd Iasi
Donate

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE