ȘCOALA PRIMARĂ EUROED IAȘI - ECHIPA

 

 

Carmen Antoniță

Profesor Limba Engleză

Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Engleză - Limba și Literatura Italiană și a Masterului Medierea Conflictelor în Educație, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea ''Al. I. Cuza'' Iași.

 

Anca Constantin

Profesor Învățământ Primar

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației , studii de Master în Probațiune, Mediere și Asistența Socială a Victimelor Infracțiunilor și în prezent doctorandă în domeniul sociologiei, din cadrul Universității 'Al.I.Cuza" din Iași.

Roxana Barbieru  

Roxana Bărbieru

Profesor Învățământ Primar

Absolventă a Școlii Normale "Vasile Lupu", a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor și a Masterului de Studii Europene, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Amarie Adina  

Adina Călugărici

Profesor învățământ Primar

Absolventă a Școlii Normale “Vasile Lupu” și a Facultății de Comunicare și Relații Publice, Universitatea “Al. I. Cuza”, Iași.

 

Ramona Cîrșmari

Director Şcoala Primară EuroEd; Profesor Învățământ Primar

Absolventă a Școlii Normale "Vasile Lupu", a Facultății de Pedagogie, specializarea Sociopsihopedagogie, și a Masterului de Management Educațional, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Loredana Gianina Dănăilă - echipa euroed  

Loredana Dănăilă

 Director Adjunct Școala Primară EuroEd - Profesor Învățământ Primar.

Absolventă a Şcolii Normale „Vasile Lupu" și a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea ''Al. I. Cuza'' Iași.

Otilia Mironeanu  

Otilia Mironeanu Hâra

Profesor Limba Germană

Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Franceză - Limba și Literatura Germană, și a Masterului  de Literatură germană în context european, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Evelina-Oancea  

Evelina Oancea

Profesor Învățământ Primar

Absolventă a Școlii Normale '' Vasile Lupu'' și a Facultății de Litere secția de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Ioan Juncu

Profesor de limba engleză și P.M.C. (Prietenul meu Calculatorul)

Absolvent al Facultății de Litere  - Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (Licență: Limbă şi literatură Engleză  - Italiană, promoția 2017; Master: Lingvistică aplicată  - Didactica limbii engleze, promoția 2019)

Giorgiana Măxineanu  

Giorgiana Măxineanu

Psiholog / Profesor învățământ primar / Psihoterapeut logoped

Absolventă a Facultăților de Psihologie și de Pedagogie și Științele Educației, și a Masterului de Terapii de Cuplu și Familie, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”, Iași.

 

Simona Hultoană

Profesor Limba engleză

Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Engleză, Limba și Literatura Germană și a Masterului în Studii Americane, Universitatea „Al.I.Cuza” Iași; Interpret și traducător pentru limbile engleză și germană; Formator în managementul conflictului și comunicare profesională

 

Alexandra Hanu

Profesor Învățământ primar

Absolventă a Liceului Pedagogic ”V. Lupu”

 

Dana Vacariu

Profesor Învățământ primar

Absolventă a Școlii Normale "Vasile Lupu", Iaşi, a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Iaşi, specializarea Comunicare și relații publice, iar studiile masterale în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Managementul resurselor umane.

 

Silvia-Damiana Comorașu

Profesor Învățământ primar 

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității "Al. I. Cuza" din Iași, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar (promoția 2020); Studentă în anul I la programul de master Didactici Aplicate pentru Învățământul Primar, în cadrul aceleași facultăți.

 

Profesori colaboratori ai Școlii Primare EuroEd

Emanuela Gheorghiu - Profesor limba franceză

Oana Jalbă - Profesor Eco-crafting

Liliana Milatinovici - Profesor religie

Cosmina Paraschiv - Profesor dans

Gabriela Pascal - Profesor MindLab

Marius Patraș - Profesor Arte Vizuale

Gabriela Rusu - Profesor muzică

Iulian Lungu - Profesor karate

Cezara Damian - Profesor teatru

Cristian Paraschiv - Profesor As Natura

Iuliana Târzioru - Învățător colaborator

Donate
Donate

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE