Gradinita Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este mediul ideal de dezvoltare pentru copii fericiţi, independenţi, creativi, inteligenţi cognitiv și emoțional. Educația copilului tău contează!

EuroEd Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este locul unde COPILĂRIA, cu farmecul ei, este la ea acasă şi unde fiecare copil este călăuzit pe propriul drum, pentru a creşte frumos.

Gradinite Iasi

Grădinița EuroEd Iași Are o tradiţie de 19 ani în învăţământul preşcolar, parcurs marcat de realizări, satisfaţii, lecţii învăţate și proiecte educaţionale de excepție.

GRĂDINIŢA EUROED - FACILITĂȚI

Accesibilitate

Grădiniţa EuroEd Iași este localizată în Centrul oraşului, într-o zonă ferită de aglomeraţia şi zgomotul bulevardelor principale.

Siguranţă

Sălile de grupă şi de clasă sunt dotate cu mobilier adecvat activităţilor desfăşurate şi vârstei copiilor, orientat și aranjat astfel încât copiii să se simtă cât mai bine și comod.
Copiii beneficiază de un spaţiu propriu de depozitare a rechizitelor şi obiectelor personale.
Punem la dispoziţia copiilor o sală de mese în care pot servi meniul conceput de către un medic pediatru împreună cu părinţii.

Tehnologii

Grădiniţa dispune de aparatură audio-video, televizoare, CD-playere, videoproiectoare, Smart-boards şi un laborator de informatică conectat la internet.

Confort

  • orar prelungit până la ora 20.00
  • 3 mese pe zi
  • spaţiu de joacă în aer liber
  • spaţiu pentru somnul de prânz
  • sală de sport

Cabinet Medical

Asistenţa medicală este asigurată de către o asistentă medicală precum şi de către un medic. De asemenea, dispunem de un cabinet medical dotat cu toate resursele necesare pentru asigurarea primului ajutor.

Consiliere

Consilierea şcolară este asigurată de către un psiholog cu studii de specialitate în consilierea preşcolarilor.

Şcoala Părinţilor

Seminarii şi conferinţe pe diferite teme de interes educaţional.

Donate
Donate

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE