EuroEd Colibaba

Fundația EuroEd Deține un portofoliu de peste 100 de proiecte naționale și internaționale implementate cu succes.

EuroEd Iasi

Fundația EuroEd Facilitează schimburi de experienţe, de idei noi şi de bune practici pentru dezvoltare durabilă.

EuroEd Proiecte

Fundația EuroEd Dezvoltă parteneriate strategice, inițiază abordări interdisciplinare și propune soluții inovatoare.

Proiecte

Proiectul

SEED - COLABORARE IN STIMULAREA POTENTIALULUI DE ANGAJARE AL TINERILOR PRIN MUNCA DIGITALA LA DISTANTA

2015-1-HU01-KA204-013503

http://seed2020.eu

Partenerii UE (HU-RO-GB-NL- P-HR) - toți implicați în educația adulților și promovarea joburilor online, la distantă, au format un parteneriat european, prin reunirea unor organizații europene din diferite regiuni ale Europei, care un scop comun, acela de a promova învățarea online și munca la distanță în rândul tinerilor, în vederea îmbunătățirii capacității lor de ocupare.

Obiective specifice:
(a)Dezvoltarea unui pachet de materiale – Tool-Kit – pentu autoevaluare și planificare a carierei;
(b)Dezvoltarea, testarea, adaptarea unui program de formare inovativ care să îi ajute pe tineri să-si actualizeze si să-si îmbunătătească cunoștintele și competențele;
(c)Dezvoltarea unor materiale și metode pentru dezvoltarea profesională a formatorilor din domeniul educației adulților;
(d)Stabilirea unor legături între diferite sectoare si schimburi de bune practici.

Despre e-tutor training

Acest modul  este special conceput pentru tinerii care doresc să lucreze în mediul on-line, e-tutori, formatori, ce vor fi capabili să livreze conținuturi  specifice într-un mod non-formal și îi vor îndruma pe tineri în procesul de învățare  și dezvoltare a competențelor electronice.

Modulul E-tutore va oferi o imagine de ansamblu a sarcinilor și a rolurilor viitorilor tutori.  Prin studii de caz practice și sarcini interactive, va permite participanților să învețe rolul de "tutor-e-tutor" pentru a contribui la dezvoltarea viitoarele programe dedicate tinerilor.

Despre programul de lucru pentru tineri

Programul vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru o experiență fantastică de învățare! Veți ajunge să cunoașteți și să studiați cu colegi din întreaga Europă, e-tutori vă va ghida în călătorie și veți primi un certificat la sfârșitul cursului.

Donate
Donate

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE