EuroEd Colibaba

Fundația EuroEd Deține un portofoliu de peste 100 de proiecte naționale și internaționale implementate cu succes.

EuroEd Iasi

Fundația EuroEd Facilitează schimburi de experienţe, de idei noi şi de bune practici pentru dezvoltare durabilă.

EuroEd Proiecte

Fundația EuroEd Dezvoltă parteneriate strategice, inițiază abordări interdisciplinare și propune soluții inovatoare.

Proiecte

Achizitii in proiectCVE- Voluntariat Corporatist

CVE este un proiect Comenius coordonat de către Krakowskie Centrum Zarządzania i Administracji Spółka z o.o. Scopul proiectului este acela de a conștientiza reprezentanții școlilor și a cadrelor didactice asupra oportunităților de colaborare cu companiile prin intermediul sistemului de voluntariat corporatist.

Ce reprezintă CVE?

Prin intermediul proiectului CVE va fi realizat un curs de dezvoltare personală și profesională pentru cadre didactice.Prin activităt,i de voluntariat corporatist între școli și companii, cadrele didactice și formatorii vor putea să planifice, să implemeteze și să evalueze activităt,ile de training desfășurate în diverse domenii și contexte profesionale. Acest lucru se va face pe baza unei analize de nevoi și prin intermediul unei metodologii adecvate. Cursul de formare va fi disponibil pe pagina de website a proiectului CVE: www.cve-project.eu

Cine sunt beneficiarii proiectului?

Proiectul iși propune realizarea și implementarea unui curs de formare de formatori prin intermediul căruia să fie instruiți cadrele didactice și reprezentanți ai conducerii școlilor. Cursul de formare va fi centrat pe colaborarea dintre școală și companii prin intermediul sistemului de voluntariat corporatist. În plus, cadrele didactice din învăt,ământul gimnazial și liceal pot utiliza această oportunitate pentru a extinde colaborarea cu reprezentant,i și membri ai comunității locale.

Cine sunt dezvoltatorii de curs?

Activitățile de cercetare și dezvoltare a cursului de formare din cadrul proiectului CVE sunt realizate de către echipa internațională de proiect care include 7 instituții cu o vastă experiență în domeniul învățării continue:

- Krakowskie Centrum Zarządzania i Administracji Spółka z o.o. Poland
- Fundaţia EuroEd Romania
- Centro Studi Ed Initiative Europeo Italy
- Fundación de la Solidaridad y el Voluntariado de la Comunitat Spain
- Development for Vocational Technical Education Centre of Bahcesehir University Turkey
- African & Caribbean Diversity UK
- Inovaformação – Prestação de Serviços de Formação Profissional, Lda. Portugal

Cum ne puteți contacta?

Dacă doriți să implementați cursul de formare CVE în cadrul școlii la care sunteți angajat(ă) sau să aflați mai multe despre proiectul CVE vă rugăm să accesați pagina website a proiectului www.cve-project.eu
Ne puteți contacta și prin intermediul coordonatorului de proiect: Maria Francuz mf@kszia.internetdsl.pl

Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine. 

Donate
Donate

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE