EuroEd Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este locul unde COPILĂRIA, cu farmecul ei, este la ea acasă şi unde fiecare copil este călăuzit pe propriul drum, pentru a creşte frumos.

Gradinita Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este mediul ideal de dezvoltare pentru copii fericiţi, independenţi, creativi, inteligenţi cognitiv și emoțional. Educația copilului tău contează!

Gradinite Iasi

Grădinița EuroEd Iași Are o tradiţie de 19 ani în învăţământul preşcolar, parcurs marcat de realizări, satisfaţii, lecţii învăţate și proiecte educaţionale de excepție.

Noutăți

JURNAL DE PANDEMIE
Am plecat în această călătorie neprevăzută și plină de necunoscut. A fost o călătorie care ne-a purtat departe de diminețile pline de râsete și de îmbrățisări calde, dar care ne-a oferit ocazia să descoperim ceva minunat despre noi: atunci când suntem împreună, totul e mai ușor! De ziua familiei, vă mulțumim, dragi părinți, copii și teachers! #JurnalDePandemie
IULIE – AUGUST 2019 – ȘCOALA ȘI GRĂDINIȚA DE VARĂ EUROED

Dăm startul unei noi serii de distracție și provocări! Hai la Școala și Grădinița de Vară EuroEd.

  •  
  •  
  •  
SĂRBĂTOAREA VACANȚEI - GATA ȘCOALA!
Avem deosebita plăcere să vă invităm sâmbătă, 11.06.2016, începând cu orele 09.00, la cea de a patra ediție a serbării "Sărbătoarea Vacanței - Gata școala!" în curtea școlii noastre.

Avem deosebita plăcere să vă invităm sâmbătă, 11.06.2016, începând cu orele 09.00, la cea de a patra ediție a serbării "Sărbătoarea Vacanței - Gata școala!" în curtea școlii noastre. Elevii și cadrele didactice vă așteaptă cu multă voie bună și bună dispoziție, cântece, dans, multe jocuri și concursuri, tombole, târg de cărți și jucării și multe bunătăți (pizza, fântână de ciocolată, fructe și prăjituri). Pe lângă distracție, evenimentul nostru are și scop caritabil. Toate fondurile adunate din vânzarea de cărți și jucării și participarea la concursuri vor fi donate.

Vă așteptăm cu mult drag!

Fundatia EuroEd Iasi
Fundatia EuroEd Iasi

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE