Gradinita Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este mediul ideal de dezvoltare pentru copii fericiţi, independenţi, creativi, inteligenţi cognitiv și emoțional. Educația copilului tău contează!

EuroEd Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este locul unde COPILĂRIA, cu farmecul ei, este la ea acasă şi unde fiecare copil este călăuzit pe propriul drum, pentru a creşte frumos.

Gradinite Iasi

Grădinița EuroEd Iași Are o tradiţie de 19 ani în învăţământul preşcolar, parcurs marcat de realizări, satisfaţii, lecţii învăţate și proiecte educaţionale de excepție.

GRĂDINIȚA EUROED - ECHIPA NOASTRĂ

   

Andreea Alexandru

Educatoare

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi. Urmează cursurile Facultății de Litere, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

 

   

Cristina Chelaru

Educatoare

Absolventă Colegiul Pedagogic  ,,Vasile Lupu’’, Iaşi. Urmează cursurile Facultății de Matematică, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

   

Anca Constantin

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi, a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar și a Masterului de Probațiune, Mediere și Asistența Socială a Persoanelor cu Infracțiuni, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

   

Loredana Dănăilă

Director Adjunct - Coordonator Grădiniță

Absolventă a Școlii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iași și a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

 

Alexandra Petronela Hanu  

Alexandra Hanu

Educatoare

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi. Urmează cursurile Facultății de Matematică, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

Voi încerca să-mi depășesc limitele și să-i ajut pe copii să-și lărgească orizontul cunoașterii. Le voi călăuzi pașii în lumea cu minuni și mister a copilăriei, cu dragoste, sprijin și putere.

Catalina Haros  

Cătălina Haros

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi și a Facultății de Horticultură, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad, Iași.

Ceea ce fac, fac cu sufletul, cu dragoste și cu multă dăruire. Nu-ți poți alege această meserie, decât dacă iubești copiii!

Maftei-Marinica  

Marinica Maftei

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale „Vasile Lupu", Iaşi, a Facultății de Psihologie și  Master în Comunicare și Resurse, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași

Fiind un profesor nu înseamnă numai educare, ci mai degrabă un sentiment ... iubesc copii, îi simt aproape și am sentimentul că tot ceea ce fac în sala de clasă poate lasă un semn pe viitorul celor mici. Râzi cu ei, plângi cu ei, te cerți cu ei și poți să o faci ușor și natural; lucrul cu copiii ar putea părea ușor, dar este o responsabilitate foarte mare.

Raluca-Munteanu  

Raluca Munteanu

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale „Vasile Lupu", Iaşi. Univ. “Al.I.Cuza" Iași – Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. MBA – Cetex, Universitatea Ghe. Asachi.

Poveştile sunt adevăruri incontestabile, nu pentru că ne spun că există balauri şi vrăjitoare, ci pentru că ne învață că-i putem învinge. Sunt onorată să fac parte din povestea atâtor copilării.

Roxana-Strachinariu  

Roxana Neagu

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi și a Facultății de Asistență Socială, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași. Urmează cursurile Masterului de Probațiune, Mediere și Asistență Socială a Persoanelor cu Infracțiuni, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

A fi dascăl înseamnă să ai răbdarea de a învăța de la copii, să ai sufletul deschis și brațele întinse pentru iubire.

   

Irina Tagarcea

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Liceului Pedagogic „Alexandru Vlahuță", Bârlad. Absolventă a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași.

 

     
     
     

Profesori colaboratori ai Grădiniței EuroEd

Diana Budacă - Profesor limba germană

Alin Carp - Profesor șah

Cezara Damian - Profesor teatru

Emanuela Gheorghiu - Profesor limba franceză 

Oana Jalbă  - Profesor Eco-crafting

Cosmina Paraschiv  - Profesor dans

Gabriela Pascal - Profesor MindLab

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE

 • EuroEd parteneriat in ChinaEuroEd parteneriat in China
  ... citește mai mult
 • Limbă și cultură coreeanăLimbă și cultură coreeană
  ... citește mai mult
 • Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine
  Înscrieri cursuri limbi străine ... citește mai mult
 • Duminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima dataDuminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima data
  sustinerea testului international de limba chineza HSK, nivelele ... citește mai mult
 • Sărbătoarea Vacanței - Gata școala! Sărbătoarea Vacanței - Gata școala!
  Avem deosebita plăcere să vă invităm sâmbătă, 11.06.2016, începând cu orele 09.00, la cea de a patra ... citește mai mult