Gradinita Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este mediul ideal de dezvoltare pentru copii fericiţi, independenţi, creativi, inteligenţi cognitiv și emoțional. Educația copilului tău contează!

EuroEd Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este locul unde COPILĂRIA, cu farmecul ei, este la ea acasă şi unde fiecare copil este călăuzit pe propriul drum, pentru a creşte frumos.

Gradinite Iasi

Grădinița EuroEd Iași Are o tradiţie de 19 ani în învăţământul preşcolar, parcurs marcat de realizări, satisfaţii, lecţii învăţate și proiecte educaţionale de excepție.

GRĂDINIȚA EUROED - ECHIPA NOASTRĂ

 

Alexandra Elena Muha

Profesor Învățământ Preșcolar - Grupa Mare

Colegiul Pedagogic ”Vasile Lupu” Iași, 2009; Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” Iași - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, specializarea Comunicare și Relații Publice, 2016; definitivat - 2018; experiență în domeniu - 6 ani și 2 luni

 

Iulia Ecaterina Moroșanu

Profesor Învățământ Preșcolar - Grupa Mică

Absolventă a Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași, Studentă în anul I la Facultatea de Științe ale Educației din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași - Specializarea Psihologie Generală

 

Mihaela Bocîncă

Profesor Învățământ Preșcolar - Grupa Mijlocie
Absolventă a Colegiului Pedagogic "Vasile Lupu" Iași
 

Anca Constantin

Profesor Învățământ Preșcolar - Grupa Mare

Absolventă a Facultății de Științe ale Educației și a Masterului de Probațiune, Mediere și Asistența Socială a Victimelor Infractiunilor, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

Loredana Gianina Dănăilă - echipa euroed  

Loredana Dănăilă

Director Adjunct - Coordonator Grădiniță

Absolventă a Școlii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iași și a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

 

Alexandra Hanu

Profesor Învățământ Preșcolar - Grupa Smart

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi. Urmează cursurile Facultății de Matematică, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

Catalina Haros  

Cătălina Haros

Profesor Învățământ Preșcolar - Grupa Mică (Baby)

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi și a Facultății de Horticultură, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad, Iași.

 

Marinica Maftei

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale „Vasile Lupu", Iaşi, a Facultății de Psihologie și  Master în Comunicare și Resurse Umane, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași

 

Adina Gugoașă

Profesor Învățământ Preșcolar - Grupa Mică
Absolventă a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași. În prezent urmează cursurile masteratului Politici și management în educație, în cadrul facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea " Alexandru Ioan Cuza" din Iași.
Roxana-Strachinariu  

Roxana Alexandra Neagu

Profesor Învățământ Preșcolar

Absolventă a Şcolii Normale ,,Vasile Lupu’’, Iaşi și a Facultății de Asistență Socială, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași. Urmează cursurile Masterului de Probațiune, Mediere și Asistență Socială a Persoanelor cu Infracțiuni, Universitatea “Al.I.Cuza", Iași.

 

Irina Tagarcea

Profesor Învățământ Preșcolar - Grupa Mijlocie

Absolventă a Liceului Pedagogic „Alexandru Vlahuță", Bârlad. Absolventă a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea “Al.I.Cuza" Iași.

Profesori colaboratori:

Denisa Hanghiuc - Profesor limba germană

Emanuela Gheorghiu - Profesor limba franceză 

Oana Jalbă  - Profesor Eco-crafting

Cosmina Paraschiv  - Profesor dans

Gabriela Pascal - Profesor MindLab

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE