ȘCOALA GIMNAZIALĂ EUROED IAȘI - ECHIPA

 

Carmen Antoniță

Director

Diriginte Cls. a VI-a, Profesor de Limba Engleză
Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Engleză - Limba și Literatura Italiană și a Masterului Medierea Conflictelor în Educație, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea ''Al. I. Cuza'' Iași.

 

Mona Chiriac

Consilier Strategie Educațională

Profesor Geografie
Absolventă a Facultății de Geografie - Geologie, specializarea Geografie - Limba și Literatura Engleză, Universitatea ''Al. I. Cuza'' Iași, și al Masterului Leading Teaching and Learning, Facultatea de Educație, Universitatea Cambridge, Marea Britanie.

 

Ramona Cîrșmari

Profesor Educație Socială
Absolventă a Școlii Normale "Vasile Lupu", a Facultății de Pedagogie, specializarea Sociopsihopedagogie, și a Masterului de Management Educațional, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Emanuela Gheorghiu

Profesor Limba Franceză
Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Franceză - Limba și Literatura Engleză, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

   

Emil Juverdeanu

Profesor de Istorie
Absolvent al Facultății de Istorie, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Otilia Mironeanu Hâra

Profesor Limba Germană
Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Franceză - Limba și Literatura Germană, și a Masterului  de Literatură germană în context european, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Liliana Milatinovici

Profesor Religie
Absolventă a Facultății de Teologie Ortodoxă, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Emil Munteanu

Profesor de Limba Română
Absolvent al Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Română - Limba și Literatura Latină și al Studiilor Aprofundate de Literatură Comparată și Antropologie Culturală și de Literatură Română și Teoria Literaturii, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Nicoleta Munteanu

Profesor de Limba Română
Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Română - Limba și Literatura Latină și al Studiilor Aprofundate de Literatură Comparată și Antropologie Culturală. Doctor în Filologie, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

   

Lucian Neagu

Profesor de Informatică și TIC
Absolvent al Facultății de Matematică, specializarea Matematică - Informatică și al cursurilor de Master în Modelare Matematică, Facultatea de Matematică, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Gabriela Pascal

Diriginte cls. a V-a, Profesor de Biologie
Absolventă a Facultății de Biologie, Ecologie și Protecția Mediului, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Marius Pașa

Profesor de Matematică
Absolvent al Facultății de Matematică, al Studiilor Aprofundate de Structuri Fundamentale, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași. Doctor în Matematică, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

 

Marius Patraș

Profesor de Arte Plastice

Absolvent al Facultății de Arte Plastice, Decorative și Design, Iași. Licențiat în Arte Plastice, Ecole Européenne Supérieure d’Art de Bretagne – Lorient, Franța. Master în arte plastice, Ecole Européenne Supérieure d’Art de Bretagne – Lorient, Franța. Master în Educație Plastică, Universitatea Rennes 2, Bretania, Franța.

   

Oana Păsărică

Profesor Fizică
Absolventă a Facultății de Fizică a Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași

 

Gabriela Rusu

Profesor Educație Muzicală
Absolventă a Facultății de Compoziție, Muzicologie, Pedagogie Muzicală și Teatru și a Masterului Gândirea Muzicală a Secolului XX. Sinteze și Perspective, al Universității ''George Enescu'', Iași

   

Dumitru Stafie

Profesor de Educație Fizică și Sport

 

Wang Mingzhougyue

Profesor de Limba Chineză

Absolventă a Capital Normal University Beijing

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE