ȘCOALA PRIMARĂ EUROED IAȘI - ECHIPA

Roxana Barbieru  

Roxana Bărbieru

Profesor Învățământ Primar

Absolventă a Școlii Normale "Vasile Lupu", a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor și a Masterului de Studii Europene, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Cariera mea a început încă din copilărie când “făceam lecții” cu clasa de păpuși și priveam cu admirație pe doamna învățătoare.Timpul s-a scurs, iar acum jocul a devenit realitate, dar cu aceeași dragoste și pasiune educ zi de zi “păpușile” care acum au prins viață.

Amarie Adina  

Adina Călugărici

Profesor învățământ Primar

Absolventă a Școlii Normale “Vasile Lupu” și a Facultății de Comunicare și Relații Publice, Universitatea “Al. I. Cuza”, Iași.

Lucrând cu micuții am șansa să devin un om bogat sufletește, deoarece doar ei știu să-mi ofere cu generozitate din dragostea, atașamentul și veselia lor.

Ramona Cirsmari  

Ramona Cîrșmari

Director Şcoala Primară EuroEd; Profesor Învățământ Primar

Absolventă a Școlii Normale "Vasile Lupu", a Facultății de Pedagogie, specializarea Sociopsihopedagogie, și a Masterului de Management Educațional, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Sper că am reușit să ofer elevilor mei de-a lungul timpului tot atâtea clipe fericite câte mi-au oferit ei mie.  O școală bună are în spate o echipă puternică, formată din oameni dedicați, călăuze adevărate pe drumul vieții copiilor.

Loredana Gianina Dănăilă - echipa euroed  

Loredana Dănăilă

 Director Adjunct Școala Primară EuroEd - Profesor Învățământ Primar.

Absolventă a Şcolii Normale „Vasile Lupu" și a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Universitatea ''Al. I. Cuza'' Iași.

Mi-am urmat întotdeauna principiile în viață - dragoste, angajament, grijă și fiabilitate - lucruri pe care le-am oferit în viața mea și pe care vreau să le aduc în sala de clasă pentru a face copiii fericiți.

Evelina-Oancea  

Evelina Oancea

Absolventă a Școlii Normale '' Vasile Lupu'' și a Facultății de Litere secția de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Cred cu tărie că a fi un profesor este ca atunci când ai o baghetă magică, nu numai că acest loc de muncă îmi oferă posibilitatea de a trăi în prezent, prin ochii unui copil, dar și pentru că îmi dă posibilitatea de a schimba viitorul.

     
     
Carmen Antonita  

Carmen Antoniță

Profesor limba engleză

Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Engleză - Limba și Literatura Italiană și a Masterului Medierea Conflictelor în Educație, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea ''Al. I. Cuza'' Iași.

Misiunea mea de suflet este să aduc limba engleză în viața fiecărui copil, să o poată lua cu ei în fiecare vacanță, în fiecare joc.

Otilia Mironeanu  

Otilia Mironeanu Hâra

Profesor limba germană

Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Franceză - Limba și Literatura Germană, și a Masterului  de Literatură germană în context european, Universitatea ''Al. I. Cuza'', Iași.

Prin intermediul limbii germane copiii descoperă nu numai o altă cultură și civilizație, dar și  un mod de viață.

Viorica Simion  

Viorica Simion

Profesor Învățământ Primar

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației și a Masterului de Psihologie - Management Educațional, Universitatea Petre Andrei, Iași.

Fericirea unui dascăl este atunci când își găsește un loc în sufletul copilului. Și astfel  devii ”nemuritor”!

 

   

Mona Chiriac

 

Absolventă a Facultății de Geografie - Geologie, specializarea Geografie - Limba și Literatura Engleză, Universitatea ''Al. I. Cuza'' Iași, și a Masterului de Leading Teaching and Learning, Facultatea de Educație, Universitatea Cambridge, Marea Britanie.

 

     
   

Liliana Milatinovici

Profesori colaboratori ai Școlii Primare EuroEd

 

Manuela Gheorghiu - Profesor Limba franceză
Liliana Milatinovici - Profesor Religie
Gabriela Rusu - Profesor Muzică
Dumitru Stafie - Profesor Educație Fizică
Cezara Damian - Profesor Teatru
Oana Jalbă - Profesor - Opțional „Ecocrafting”
Cosmina Paraschiv - Profesor Dans

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE

 • EuroEd parteneriat in ChinaEuroEd parteneriat in China
  ... citește mai mult
 • Limbă și cultură coreeanăLimbă și cultură coreeană
  ... citește mai mult
 • Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine
  Înscrieri cursuri limbi străine ... citește mai mult
 • Duminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima dataDuminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima data
  sustinerea testului international de limba chineza HSK, nivelele ... citește mai mult
 • Sărbătoarea Vacanței - Gata școala! Sărbătoarea Vacanței - Gata școala!
  Avem deosebita plăcere să vă invităm sâmbătă, 11.06.2016, începând cu orele 09.00, la cea de a patra ... citește mai mult