Scoala Primara Iasi

Școala Primară EuroEd Este instituția educațională care adaugă valoare și inovație sistemului clasic de educație.

Scoala Iasi

Școala Primară EuroEd Își propune o expunere intensivă în vederea învăţării limbilor străine, ore opţionale şi program after-school.

Scoala EuroEd Iasi

Școala Primară EuroEdCrează contexte pentru dezvoltarea potențialului fiecărui copil de a gândi, a simţi şi de a acţiona.

Noutăți

EUROED DESCHIDE UN NOU AN ȘCOLAR
Dăm startul unui nou an școlar EuroEd începând cu data de 12 septembrie 2016.

Dăm startul unui nou an școlar EuroEd începând cu data de 12 septembrie 2016.

Toți copiii preșcolari și școlari împreună cu părinții și bunicii acestora sunt invitați la deschiderea noului an școlar.

Elevii din clasele I-IV sunt așteptați la școală pe 5, 6 și 7 septembrie pentru revederea cu doamnele învățătoare și pentru stabilirea detaliilor cu privire la începerea noului an școlar.

Suntem bucuroși și entuziaști pentru acest nou an școlar, așa că deja am început pregătirile pentru primirea celor mici.

Vă așteptăm cu drag la EuroEd!

EXAMENE CAMBRIDGE PENTRU COPII LA EUROED!
Examenele Cambridge pentru copii (YLE) Starters, Movers și Flyers reprezintă o serie de teste distractive special concepute pentru evaluarea competențelor lingvistice ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani prin trei probe: Listening (ascultare), Reading & Writing (citire și scriere) și Speaking (conversație).

Examenele Cambridge pentru copii (YLE) Starters, Movers și Flyers reprezintă o serie de teste distractive special concepute pentru evaluarea competențelor lingvistice ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani prin trei probe: Listening (ascultare), Reading & Writing (citire și scriere) și Speaking (conversație).

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Movers și Flyers pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv engleză (nivel minim necesar: A1 conform grilei CECR).

La noi, copiii vor susține la înscriere o testare tip simulare pentru a se familiariza cu formatul examenului și pentru a vedea care este examenul potrivit în funcție de nivelul de cunoștințe.

Data examen: 13 mai 2016
Perioadă înscrieri:  21 martie – 15 aprilie

Pentru înscrieri și informații suplimentare referitoare la examene, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
 

SĂRBĂTOAREA VACANȚEI - GATA ȘCOALA
Între orele 10:00 - 14:00 la sediul Fundației EuroEd se anunță multe surprize și o avalanșă de voie bună.

Sărbătoarea vacanței!
 

Prognoza pentru 11 Iunie 2011


Între orele 10:00 - 14:00 la sediul Fundației EuroEd se anunță multe surprize și o avalanșă de voie bună.

Pentru a face față cât mai bine acestei zile recomandăm o ținută lejeră, acompaniată de o umbrelă pentru eventuale capricii meteorologice.

Atât cei mici cât și cei mari se vor putea bucura de acest eveniment rar.

Poliția Română recomandă părinților să aibă grijă cu lucrurile care sunt lăsate în mașini, pentru a nu exista eventuale dispariții în soare.

CURSURI DE LIMBI STRAINE PENTRU ELEVI
Fundatia EuroEd - Centru de Limbi Moderne face inscrieri, pana pe data de 20 septembrie 2010, la cursurile de limba engleza si limba germana pentru elevi, clasele I-VIII.

 Cursuri de limbi straine pentru elevi

 Fundatia EuroEd - Centru de Limbi Moderne face inscrieri, pana pe data de 20 septembrie 2010, la cursurile de limba engleza si limba germana pentru elevi, clasele I-VIII.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0232 252 850 sau la adresa de email : contact@euroed.ro

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA PENTRU ELEVI
Fundatia EuroEd - Centru de Limbi Moderne face inscrieri, pana pe data de 20 septembrie 2010 la cursurile de limba engleza si limba germana pentru elevi, clasele I-VIII.

                               

       Cursuri de limba engleza pentru elevi

Fundatia EuroEd - Centru de Limbi Moderne face inscrieri, pana pe data de 20 septembrie 2010 la cursurile de limba engleza si limba germana pentru elevi, clasele I-VIII.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0232 252 850 sau la adresa de email: contact@euroed.ro

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE

 • Curs de formare profesionalaCurs de formare profesionala
  Un nou curs de formare profesională pentru profesori în domeniul Mentoratului a fost finalizat cu mare succes ... citește mai mult
 • Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine
  Înscrieri cursuri limbi străine ... citește mai mult
 • Duminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima dataDuminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima data
  sustinerea testului international de limba chineza HSK, nivelele ... citește mai mult
 • EuroEd deschide un nou an școlarEuroEd deschide un nou an școlar
  Dăm startul unui nou an școlar EuroEd începând cu data de 12 septembrie 2016. ... citește mai mult
 • Sărbătoarea Vacanței - Gata școala! Sărbătoarea Vacanței - Gata școala!
  Avem deosebita plăcere să vă invităm sâmbătă, 11.06.2016, începând cu orele 09.00, la cea de a patra ... citește mai mult