Gradinita Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este mediul ideal de dezvoltare pentru copii fericiţi, independenţi, creativi, inteligenţi cognitiv și emoțional. Educația copilului tău contează!

EuroEd Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este locul unde COPILĂRIA, cu farmecul ei, este la ea acasă şi unde fiecare copil este călăuzit pe propriul drum, pentru a creşte frumos.

Gradinite Iasi

Grădinița EuroEd Iași Are o tradiţie de 19 ani în învăţământul preşcolar, parcurs marcat de realizări, satisfaţii, lecţii învăţate și proiecte educaţionale de excepție.

Grădinița EuroEd

14 Decembrie 2018

Părinții s-au implicat în activitățile de citit povești și legende preșcolarilor noștri în cadrul Proiectului European Erasmus + TIK. Scopul acestui proiect este să implementeze o abordare holistică și multidisciplinară pentru a dezvolta abilitățile sociale și cognitive ale preșcolarilor prin materiale pedagogice inovative.

6 Decembrie – Moș Nicolae

Se spune că în noaptea de 5 Decembrie, Moș Nicolae aduce dulciuri copiilor cuminți și un băț copiilor obraznici. Elevii noștri au lustruit ciuboțelele, au împodobit bradul și au fost răsplătiți din plin. Ne-am adus însă aminte și de copiii nevoiași care sunt în situații mai nefericite decât noi, și am oferit din daruri copiilor de la Asociația Salvați Copiii, Iași.

1 Decembrie 2018 – Centenarul Unirii

Activitățile desfășurate de „Centenarul Unirii”      i-au ajutat pe copii să se descopere pe ei înșiși. Au aflat lucruri despre țara în care trăiesc, au descoperit drapelul țării și ce reprezintă fiecare culoare pentru noi.  
S-au realizat lucrări practice, de pictură, de modelaj, unde micuții au pus în practică cele învățate . Fiecare și-a realizat un mic steag apoi au făcut puțină mișcare prin dans, unde au învățat cum se dansează Hora, dar și alte dansuri tradiționale românești.
Nici activitățile de educație muzicală nu au lipsit. Așadar am ascultat imnul țării și s-au învățat primele strofe din acesta, dar și poezii despre țară („Țara mea”).

24 Noiembrie 2018 – Animale în prag de iarnă

Copiii au acumulat cunoștințe despre animalele din pădure, cum arată, cum se numesc, unde se adăpostesc, cum se pregătesc înainte de venirea iernii, ce mănâncă și cum le putem ajuta. Pentru că nu ne putem întâlni cu animalele sălbatice în habitatul lor natural, preșcolarii noștri au dat dovadă de seriozitate și dorință de muncă în construirea unei machete ce reprezintă pădurea și adăposturile animalelor care locuiesc acolo.

24 Noiembrie 2018 – Săptămâna Legumelor și Fructelor

Preșcolarii noștri au fost tare mândri să colecteze, să împacheteze și să dăruiască legume și fructe copiilor de la Școala Specială Constantin Păunescu. Copiii au adus fructe și legume pentru a le putea dona celor care au nevoie de ele; copii ca ei dar care au nevoie de ajutor special. Cu iubire față de alți copiii pe care nu îi cunosc, preșcolarii noștri au trimis îmbrățișări și gânduri bune. Prin zâmbetele pe care le aveau în timp ce pregăteau pachetele, ei exprimau  bucuria de a dărui.

31 Octombrie – Happy Holloween

Am sărbătorit Halloween-ul printr-o petrecere pentru care copiii s-au îmbrăcat în costume ce reprezentau personajele lor preferate, dar și costume reprezentative acestei sărbători. Am descoperit că această tradiție vine din altă țară. Preșcolarii au avut ocazia de a juca faimosul Trick or Treat unde au împărțit și au primit bomboane, dar au învățat și poezia cu același nume.

30 Octombrie – Conectare cu natura

Preșcolarii s-au bucurat de vremea bună și aerul curat mergând la „Cabana Bucium” unde au fost întâmpinați de organizatori cu îmbrățișări. Au avut parte de multe surprize în natură și s-au distrat alături de animatori care i-au provocat pe micuți în multe jocuri distractive.

22 – 26 Octombrie – Școala Altfel

Suntem încă mici, dar reușim să facem lucruri mari. Cu mult curaj, am încălecat caii de la crescătoria Muf Puf și ne-am învins temerile. Am descoperit alți oameni, alte locuri și animalele pe care le iubim atât de mult.

Am folosit ingrediente si am copt brioșe. Am învățat despe mărimi, despre ingrediente și despre amestecuri.

Am cumpărat legume din piață și am învățat să punem murături. Această experiență le-a plăcut foarte mult micuților pentru că au reușit singuri să își cumpere legumele și mai apoi să le pună la murat după rețeta bunicilor. Trăirile lor au fost transmise și părinților pentru că au mers acasă și au dorit să repete experiența alături de cei dragi.

13 Octombrie – Și eu am un corp sănătos – Joc – cele 5 simțuri. Guess

Astăzi am învățat despre simțuri. Descoperind mai multe ne-am pus întrebarea „ce s-ar întâmpla dacă unul dintre simțuri nu ar exista?”  Așadar, copiii au trebuit să ghicească ce fruct gustă sau ce fruct au găsit lipsindu-se de unul din simțuri...

13 Octombrie – Legume, legume

Săptămâna legumelor s-a dovedit a fi și ea foarte rodnică. Preșcolarii au descoperit o varietate de legume, numai bune de strâns în anotimpul de toamnă și de a le putea descoperi pe fiecare în parte. Copiii și-au folosit simțurile și le-au gustat, le-au pipăit, le-au mirosit, le-au văzut. Iar pentru că sănătatea este pe primul loc, micuții au făcut o salată de legume cu care s-au delectat pe cinste.

13 Octombrie – Distracție tomnatică

Pentru că toamna este anotimpul bogățiilor și al varietății de culori pe care o oferă frunzele, preșcolarii au adunat frunze cu care s-au distrat și au realizat diferite lucrări.

13 Octombrie

Învățăm, explorăm și ne distrăm. – Grupa mare
Bucurându-se de zilele răcoroase dar pline de soare ale anotimpului de toamnă, copiii au făcut o plimbare în Piața Unirii unde au hrănit porumbeii și s-au distrat alături de ei. Experiența trăită alături de colegi a fost una care i-a impresionat mult de micuți.

5 Octombrie 2018

Cei mici au învățat astăzi despre educație.
Preșcolarii au învățat ce înseamnă educația, cu ce îi ajută dacă mearg la grădiniță sau școală, ce pot învăța...S-a discutat despre ce meserii pot avea când vor fi mari, au împărtășit zâmbete și îmbrățișări, de asemenea au realizat lucrări din materiale reciclabile.

Fundatia EuroEd Iasi
Fundatia EuroEd Iasi

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE

 • EuroEd parteneriat in ChinaEuroEd parteneriat in China
  ... citește mai mult
 • Limbă și cultură coreeanăLimbă și cultură coreeană
  ... citește mai mult
 • Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine
  Înscrieri cursuri limbi străine ... citește mai mult
 • Duminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima dataDuminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima data
  sustinerea testului international de limba chineza HSK, nivelele ... citește mai mult
 • Sărbătoarea Vacanței - Gata școala! Sărbătoarea Vacanței - Gata școala!
  Avem deosebita plăcere să vă invităm sâmbătă, 11.06.2016, începând cu orele 09.00, la cea de a patra ... citește mai mult