Scoala Primara Iasi

Școala Primară EuroEd Este instituția educațională care adaugă valoare și inovație sistemului clasic de educație.

Scoala Iasi

Școala Primară EuroEd Își propune o expunere intensivă în vederea învăţării limbilor străine, ore opţionale şi program after-school.

Scoala EuroEd Iasi

Școala Primară EuroEdCrează contexte pentru dezvoltarea potențialului fiecărui copil de a gândi, a simţi şi de a acţiona.

ȘCOALA EUROED EVENIMENTE

Școala Părinților

Iubirea de părinte este necondiționată, restul se învață! Școala Primară EuroEd din Iași lansează Școala Părinților, Vineri, 14 noiembrie 2014.

Sărbătoarea de Halloween

Elevii Şcolii Primare „EUROED” au sărbătorit, alături de personaje fascinante, HALLOWEEN-ul. Cu acest prilej, prin intermediul jocurilor și distracției, au cunoscut obiceiuri și tradiții ale altor civilizații.
Spectacolul s-a desfășurat sub forma unor jocuri de tip indoor, și anume: "Caută și ce găsești e al tău". Elevii au dansat pe diferite stiluri muzicale, dar au participat și la karaoke.

Școala Europeană 2014

Școala Primară EUROED a fost desemnată  în anul 2014 ” Şcoală Europeană” pentru  programele europene din domeniul educației și formării profesionale  și pentru calitatea și impactul activităților derulate.

Vezi Testimoniale ale părinților

Fundatia EuroEd Iasi
Fundatia EuroEd Iasi

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE

 • EuroEd parteneriat in ChinaEuroEd parteneriat in China
  ... citește mai mult
 • Limbă și cultură coreeanăLimbă și cultură coreeană
  ... citește mai mult
 • Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine
  Înscrieri cursuri limbi străine ... citește mai mult
 • Duminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima dataDuminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima data
  sustinerea testului international de limba chineza HSK, nivelele ... citește mai mult
 • Sărbătoarea Vacanței - Gata școala! Sărbătoarea Vacanței - Gata școala!
  Avem deosebita plăcere să vă invităm sâmbătă, 11.06.2016, începând cu orele 09.00, la cea de a patra ... citește mai mult