EuroEd Colibaba

Fundația EuroEd Deține un portofoliu de peste 100 de proiecte naționale și internaționale implementate cu succes.

EuroEd Iasi

Fundația EuroEd Facilitează schimburi de experienţe, de idei noi şi de bune practici pentru dezvoltare durabilă.

EuroEd Proiecte

Fundația EuroEd Dezvoltă parteneriate strategice, inițiază abordări interdisciplinare și propune soluții inovatoare.

Proiecte

Achizitii in proiectProiectul ALL (Autonomous Language Learning) a creat cursuri pentru învățarea a patru limbi străine de circulație restrânsă: română, turcă, lituaniană și bulgară. Cursurile sunt create la nivelul A2 conform Cadrului European Comun de Referință (CEFR).

Create de instituții cu experiență vastă în predarea celor patru limbi, cursurile ALL sunt proiectate într-un format de învățare mixt. Componenta de e-learning  disponibilă pe platforma proiectului www.allproject.info permite astfel profesorilor dar și studenților care sunt înscriși într-un curs ALL să urmeze programul de învățare într-un mod flexibil. Astfel exercițiile și sarcinile asignate de tutor pot fi făcute atunci când studentul are timp și poate acorda cât dorește el procesului de învățare. Mai mult fiecare student poate învăța în ritmul propriu și își poate selecta o mare parte din conținuturi după nevoile proprii (citit, ascultat, vocabular specific unor anumite situații, etc).

Proiectul ALL este cofinanţat de Comunitatea Europeană. Conţinutul acestui material nu reflectă în mod obligatoriu poziţia Uniunii Europene şi nici nu implică vreo responsabilitate din partea acesteia.

Donate
Donate

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE