Scoala Primara Iasi

Școala Primară EuroEd Este instituția educațională care adaugă valoare și inovație sistemului clasic de educație.

Scoala Iasi

Școala Primară EuroEd Își propune o expunere intensivă în vederea învăţării limbilor străine, ore opţionale şi program after-school.

Scoala EuroEd Iasi

Școala Primară EuroEdCrează contexte pentru dezvoltarea potențialului fiecărui copil de a gândi, a simţi şi de a acţiona.

ȘCOALA EUROED - FACILITĂȚI

Accesibilitate

Şcoala Primară EuroEd Iași este localizată în Centrul oraşului, într-o zonă ferită de aglomeraţia şi zgomotul bulevardelor principale.

Siguranţă

Sălile de clasă sunt dotate cu mobilier adecvat activităţilor desfăşurate şi vârstei copiilor, orientat și aranjat astfel încât copii să se simtă cât mai bine și comod.
Copiii beneficiază de un spaţiu propriu de depozitare a rechizitelor şi obiectelor personale.
Punem la dispoziţia copiilor o sală de mese în care pot servi meniul conceput de către un medic pediatru împreună cu părinţii.

Confort

 • orar prelungit prin program after-school
 • masă caldă la prânz
 • spaţiu de joacă în aer liber
 • teme rezolvate la şcoală

Tehnologii

Şcoala Primară EuroEd dispune de aparatură audio-video, televizoare, CD-playere, videoproiectoare, Smart-boards şi un laborator de informatică conectat la internet.

Cabinet Medical

Asistenţa medicală este asigurată de către o asistentă medicală precum şi de către un medic. De asemenea, dispunem de un cabinet medical dotat cu toate resursele necesare pentru asigurarea primului ajutor.

Consiliere

Consilierea şcolară este asigurată de către un psiholog cu studii de specialitate în consilierea preşcolarilor şi şcolarilor.

Şcoala Părinţilor

Seminarii şi conferinţe pe diferite teme de interes educaţional.

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE

 • EuroEd parteneriat in ChinaEuroEd parteneriat in China
  ... citește mai mult
 • Limbă și cultură coreeanăLimbă și cultură coreeană
  ... citește mai mult
 • Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine
  Înscrieri cursuri limbi străine ... citește mai mult
 • Duminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima dataDuminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima data
  sustinerea testului international de limba chineza HSK, nivelele ... citește mai mult
 • Sărbătoarea Vacanței - Gata școala! Sărbătoarea Vacanței - Gata școala!
  Avem deosebita plăcere să vă invităm sâmbătă, 11.06.2016, începând cu orele 09.00, la cea de a patra ... citește mai mult