Gradinita Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este mediul ideal de dezvoltare pentru copii fericiţi, independenţi, creativi, inteligenţi cognitiv și emoțional. Educația copilului tău contează!

EuroEd Iasi

Grădiniţa EuroEd Iași Este locul unde COPILĂRIA, cu farmecul ei, este la ea acasă şi unde fiecare copil este călăuzit pe propriul drum, pentru a creşte frumos.

Gradinite Iasi

Grădinița EuroEd Iași Are o tradiţie de 19 ani în învăţământul preşcolar, parcurs marcat de realizări, satisfaţii, lecţii învăţate și proiecte educaţionale de excepție.

EVENIMENTE GRĂDINIȚĂ

Baby Fest - Școala și Grădiniță

Târgul educațional BABY FEST este un bun prilej de a ne face cunoscuți pe piața educațională  ieșeană.

Vă așteptăm la Festivalul BabyFest din Palas Mall în perioada 20 - 23 noiembrie 2014 cu oferte educaționale de excepție!

Sărbătoarea de Halloween

Pentru preşcolari sărbătoarea de HALLOWEEN a fost un motiv de bucurie. Ȋmbrăcați cu minunate costume şi cu poftă de distracție, au petrecut alături de Zȃna Prafului magic şi vrăjitoarea Tura vura cu jocuri distractive şi interactive, dansuri, cȃntece şi poezii.

Deschiderea noului an de școală

Prima zi de școală e un prilej de emoție, indiferent de vârstă sau statut, fie că ești copil, părinte, dascăl sau bunic.

Pornim împreună, călăuze și învățăcei, să explorăm alte ținuturi ale cunoașterii.

Fundatia EuroEd Iasi
Fundatia EuroEd Iasi

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE

 • Curs de formare profesionalaCurs de formare profesionala
  Un nou curs de formare profesională pentru profesori în domeniul Mentoratului a fost finalizat cu mare succes ... citește mai mult
 • Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine Lansăm sesiunea de toamnă pentru înscrierea la cursurile de limbi străine
  Înscrieri cursuri limbi străine ... citește mai mult
 • Duminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima dataDuminica, 4 decembrie, 2016, EuroEd a gazduit pentru prima data
  sustinerea testului international de limba chineza HSK, nivelele ... citește mai mult
 • EuroEd deschide un nou an școlarEuroEd deschide un nou an școlar
  Dăm startul unui nou an școlar EuroEd începând cu data de 12 septembrie 2016. ... citește mai mult
 • Sărbătoarea Vacanței - Gata școala! Sărbătoarea Vacanței - Gata școala!
  Avem deosebita plăcere să vă invităm sâmbătă, 11.06.2016, începând cu orele 09.00, la cea de a patra ... citește mai mult